Vertaa Vaasan autovuokraamot

Tervetuloa vertaamaan Vaasan autovuokraamoita! Vertailukoneesta löydät vuokraamot, jotka tarjoavat pakettiautoja, minibusseja sekä henkilöautoja. 

1.

Vertaa valikoimaa.

2.

Valitse sopivin.

3.

Nouda auto.

4.

Lähde matkaan!

Meiltä löydät ja vertaat kaikki Vaasan autovuokraamot

Vuokrabiilin vertailukone kattaa jo yli 120 autovuokraamoa ympäri Suomen. Vaasasta löytyy seitsemän autovuokraamoa, joiden tietoja voit helposti vertailla sivuillamme.

Vuokrauksen hinta

Vaasan autovuokraamot lajiteltuna hintaluokkien (€-€€€) mukaan.

Arvostelut

Vaasan korkein arvosana on 4,6 ja heikoin ei vielä ole saanut asiakasarvioita.

Autoluokat

Vaasan vuokraamoista löytyy minibusseja sekä henkilö- ja pakettiautoja.

Vuokrabiili auttaa löytämään auton sopivasti lainaan.

10
Kaupunkia
+ 60
Autovuokraamoa
60 %
Kotimainen yritys

Vuokra-autolla aina aurinkoiseen Vaasaan.

Huhujen mukaan Vaasa olisi jopa Naantaliakin aurinkoisempi kaupunki, joten ei taida olla sattumaa että vaasalaiset ovat suomen onnellisimpia kansalaisia.

Vaasan merelliset maisemat ja kaunis luonto eivät varmastikkaan jätä ketään kylmäksi, edes talvella. Upeat ulkoilumahdollisuudet, trendikkäät ravintolat ja lukuisat kulttuuritapahtumat takaavat sen, että jokaiselle löytyy jotakin tekemistä. Olemme listanneet alle meidän top 5 aktiviteettia Vaasassa!

Top 5 aktiviteetit Vaasassa:

Vaasan keskustasta pääsee autolla noin puolessa tunnissa ihailemaan Suomen ainutta luonnonperintökohdetta, joka on pääsyt Unescon maailmanperintölistalle. Merenkurkun saaristossa voi käydä melomassa, pyöräilemässä tai vain käppäilemässä upeissa maisemissa. Retkelle kannattaa pakata mukaan eväät, sillä retkeilyreiteillä on useita laavuja joissa voi paistaa vaikka makkarat. Tämä sopii vaikka lapsiperheille!

Oletko loman tarpeessa? Vaasassa on kaikki mitä lomalta voi toivoa. Aivan keskustan tuntumassa on lukuisia laadukkaita hotelleja. Vaskiluodossa on lapsiperheiden suosikki Tropiclandia, jossa menee helposti päivä tai pari polskiessa. Tropiclandian vieressä on myös paljon urheilumahdollisuuksia. Sieltä löytyy lentopallo-, tennis-, koripallo- ja padelkenttiä, sekä aivan kivenheiton päässä on myös Hietasaari, joka on kerännyt mainetta pehmeän hiekkarantansa ja kylmien jäätelöpallojensa ansiosta.

Vaasan alueen nähtävyyksiin kuuluvat mm. meteoriitin törmäyspaikkana tunnettu Söderfjärdenin kraateri ja Suomen pisin silta Raippaluodossa.

Pohjanmaa on tunnettu urheilumenestyksestä. Täällä järjestetäänkin paljon urheilutapahtumia aina beachvolleystä pesäpalloon. Onko joukkueellasi tiedossa ottelu Vaasassa? Anna meidän kilpailuttaa minibussi käyttöönne Vaasan parhaaseen hintaan!

Kaipaatko vauhtia? Mikäli et halua lähteä aivan Lappiin asti, niin Vaasan Öjberget tarjoaa laadukaat laskettelurinteet viidentoista minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Öjbergetissä on kolme laskettelurinnettä, kahvila, sekä lasten rinne. Rinteiden lomassa on myös laadukas grillikota, jossa voi paistaa vaikka omat makkarat.

Kesällä Vaasassa järjestetään mm. Vaasa Festivaalit sekä Bigday Summer Festivaalit. Kaiken yllämainitun lisäksi kannattaa laittaa festarit korvan taakse, sillä festariviikonloppuina koko Vaasa herää henkiin!

Tavoitteemme

Auton vuokraus Vaasa

Vaasan kaupungissa toimivia autovuokraamoita voit verrata Vuokrabiilin vertailukoneessa mm. autoluokkien, palautteiden ja hintojen perusteella.

Vaasan alueen halvimman autovuokraamon löydät Vuokrabiilin vertailukoneesta. Vuokraamot on merkitty hintaluokittain, jotta sinun on helppo etsiä budjettiin parhaiten sopiva auto.

Muuta tietoa

Kaupungin Vaasa alueelta löytyy autovuokraamoita esimerkiksi seuraavilta postinumeroalueilta:

  • 65100
  • 65200

Vaasassa toimivat autovuokraamot tarjoavat mahdollisuuden sekä kontaktittomaan etänoutoon, että vuokraamosta henkilökohtaisesti noudettavaan ajoneuvoon.

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.