Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vertailukone

Sisältää 12 kaupunkia ja yli 120 autovuokraamoa.

Vuokra-autojen vertailukone on julkaistu

Suomen Vuokrabiili Oy:n lanseeraama vuokra-autojen vertailukone on nyt julkaistu kymmenessä ensimmäisessä kaupungissa.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Suomen Vuokrabiili ratkaisee havaitsemansa ongelman Suomen autonvuokrauksessa. Aiemmin autovuokraamoiden hintoja, arvosteluita sekä autoluokkia oli vaikeaa vertailla ja osalla paikallisista vuokrausyrityksistä ei vielä tänä päivänäkään ole omia nettisivuja (mm. huolto-asemat). Nyt kaikkia alueella toimivia autovuokraamoita voi vertailla yhdeltä sivulta

Vuokrabiili on nyt kehittänyt Suomeen aivan uudenlaisen vertailukoneen, josta asiakas pystyy helposti etsimään omiin tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Vertailukoneen ensimmäinen versio on toiminnassa jo kymmenessä kaupungissa ja laajennusta on odotettavissa lähikuukausina. Tällä hetkellä vertailukoneesta löytyy jo 106 Suomessa toimivaa, ajoneuvojen vuokrauspalveluita tuottavaa yritystä.

Vertailukoneen avulla voit painottaa haussa sinulle tärkeimpiä ominaisuuksia. Voit järjestää hakutulokset hinnan tai asiakasarvioiden mukaan. Voit myös rajata hakua autotyypin mukaan valitsemalla tuloksiin henkilöautot, minibussit tai pakettiautot.

Tutustu vertailukoneen käyttöön osoitteessa sivuillamme ja löydä tarpeisiisi sopiva vuokra-auto helposti. Vertailukone toimii seuraavissa kaupungeissa:

Julkaisemme pian vertailukoneen myös uusissa kaupungeissa. Onko sinulla ehdotuksia uusiksi kaupungeiksi? Lähetä meille viestiä ja ehdota kaupunkia, jossa sinä haluaisit päästä helposti vertailemaan paikallisia vuokra-autoja.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Pakuosake® Kuin sijoitusasunto, mutta parempi. Tiesitkö, että pakettiautoa voi vuokrata aivan kuten asuntoakin? Välitämme ja

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.