Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vuokra-autot

Löydä auto päiväksi tai kuukaudeksi helposti.

Täältä löydät edullisimman vuokra-auton lomareissulle – Vertasimme autovuokraamoiden hintoja Helsingissä, Turussa ja Vaasassa

Henkilöautojen hintavertailussa havaittiin suuria hintaeroja eri vuokrausyritysten välillä. Viikon mittaisen vuokrauksen hinta voi erota saman paikkakunnan sisällä jopa 600 euron verran. Huomasimme vertailun tarpeen kesäloman autonvuokrausmarkkinoilla.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Kotimaan matkailu on houkutellut lomalaisia korona-aikana, joten myös autovuokrauksien kysyntä on kasvanut viimeisen vuoden aikana. Henkilö- ja pakettiautojen vuokrausyrityksiä löytyy paljon ympäri Suomea, pienistä ja suurista kaupungeista. Vertailimme eri palveluntarjoajien hintoja keskenään ja totesimme, että vertailemalla hintoja etukäteen voi säästää selvää rahaa.

Autovuokraamoiden hintavertailu suoritettiin Helsingissä, Turussa ja Vaasassa heinäkuun suositun lomaviikon aikaan. Vuokrauksen kriteereinä oli viikon mittainen vuokraus vapailla kilometreillä. Etukäteen maksettuna viikon vuokraushinta voi erota Helsingissä 172 euron verran. Europcarilta vuokratessa vuokrauksen hinnaksi tulee 522,10 euroa etukäteen maksettuna. 24Rentiltä saman vuokrauksen hinta on 350,00 euroa. Jos vuokrauksen maksaa vasta vuokrauksen alkaessa, vuokraajan taloudellinen tappio Vaasassa voi olla jopa 601,00 euroa. Vaasan Europcarilla vuokraus kustantaa noudon yhteydessä maksettuna 850,00 euroa, kun Easendiltä auton saa vuokrattua hintaan 249,00 euroa. Europcarin vuokraus on edullisempi, jos maksu suoritetaan etukäteen.

Vuokrauksen hintaan kuuluu yleisesti ottaen sovittu määrä ajokilometrejä, omavastuu sekä ajoneuvon käyttöoikeus. Omavastuuta voi myös parhaimmillaan laskea nollaan euroon saakka autovuokraamosta riippuen. Polttoaineet eivät normaalisti kuulu hintaan, vaan ne jäävät vuokraajan maksettaviksi. Auto usein noudetaan ja palautetaan tankki täynnä.

Vertailun halvin henkilöauton vuokraus löytyy Helsingissä 24 Rentiltä, Turussa Trekovanilta ja Vaasassa Easendiltä. Auton vuokrauksessa halpa hinta ja hyvä laatu voi yhdistyä. Arvosteluasteikon ollessa 0-5, yritysten keskimääräiset asiakasarvostelut olivat 24 Rentillä 4,3, Easendillä 4,6 ja Trekovanilla 4,8.

”Palveluntarjoajien vertailu koetaan usein työlääksi ja auto helposti vuokrataan yritykseltä, joka näkyy ensimmäisenä hakutuloksissa. Haluamme tehdä vertailusta helppoa Vuokrabiilin vertailukoneen avulla. Palvelustamme löytää jo yhteensä 129 autovuokraamoa 12 eri kaupungista.”, kertoo Suomen Vuokrabiili Oy:n perustaja Waltteri Niittula.

Julkaisimme lehdistötiedotteen STT Info palvelussa ja sen voi lukea myös alta löytyvästä linkistä:

Linkki tiedotteeseen

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Verkkokauppa Pakuosake® Sijoita vuokrapakuun ja ansaitse pääomatuloa. Hoidamme ylläpidon ja sinä saat tuoton. Tutustu, laske

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.