Vertaa vuokra-autot Helsingin alueelta.

Auton vuokraus tunniksi, päiväksi tai kuukaudeksi. Vertaa helposti henkilö- ja pakettiautot Helsingistä ja varaa käyttöösi sopiva vuokra-auto.

Lisätietoa palvelusta

1.

Vertaa vuokraamot.

2.

Valitse sopivin.

3.

Nouda vuokra-auto.

4.

Lähde matkaan!

Meiltä löydät ja vertaat kaikki Helsingin alueella toimivat autovuokraamot

Vuokrabiilin vertailukone kattaa jo yli 140 autovuokraamoa ympäri Suomen. Helsingistä löytyy useita autovuokraamoita, joiden tietoja voit helposti vertailla sivuillamme.

Hintataso

Helsingin vuokraamot lajiteltuna hintaluokkien (€-€€€) mukaan.

Arvostelut

Vertailukoneesta löytyy helsinkiläisten yritysten saamia arvosteluita.

Autoluokat

Helsingin vuokraamoista löytyy minibusseja sekä henkilö- ja pakettiautoja.

Vuokrabiili auttaa löytämään auton sopivasti lainaan.

10
Kaupunkia
+ 60
Autovuokraamoa
60 %
Ilmainen palvelu

Helsingin vuokraamoista löytyy minibusseja sekä henkilö- ja pakettiautoja.

Suomen kauniissa pääkaupungissa riittää varmasti tekemistä jokaiselle vuodenajasta riippumatta.

Kaupungissa pääsee ihastelemaan upeaa arkkitehtuuria, urbaania elämäntyyliä, sekä merellisiä maisemia. Tästä melkein 650 000 asukkaan kaupungista ei tosiaan tekeminen lopu, sillä kulttuuritapahtumia on melkeinpä jokaisena vuodenpäivänä. Olemme listanneet alle meidän top 5 aktiviteettia Helsingissä!

Top 5 aktiviteetit Helsingissä:

Jokainen suomalainen varmasti tuntee legendaarisen Linnanmäen. Se on huvipuisto aivan Helsingis keskustan tuntumassa, joka on perustettu vuonna 1950. Huvipuistossa riittää tekemistä jopa pariksi päiväksi, sillä siellä on 43 huvipuistolaitetta, pelihalleja, teatteri, kioskeja sekä erinomaisia ravintoloita. Linnanmäki on paras kohde perhelomalla!
Suomen upein eläintarha sijaitsee aivan Helsingin keskustan kupeessa, jonne hurauttaa vuokra-autolla vain muutamassa minuutissa. Korkeasaarella asuu yli 150 eläinlajia joita pääsee ihastelemaan läheltä. Vuokrabiilin suosikkieläin on ehdottomasti aavikkokettu, koska niillä on isot korvat. Eläinten ihastelun ohessa saarella voi nauttia jäätelöä ja virvokkeita.
Helsinki on shoppailijan unelmakohde. Kaupungissa on lukuisia kauppakeskuksia, joissa riittää valikoimaa jokaiselle. Meidän ehdotuksemme onkin, että vuokraatte meidän kautta pakettiauton, jotta kaikki ostokset mahtuvat varmasti mukaan. Lähikunnista löytyy myös vähintään tuplasti lisää ostoskeskuksia, joten kaikkien kauppojen kiertämiseen saa kulumaan monta päivää. Shoppailujen ohessa tulee aina nälkä, joten kannattaa myös tutustua Helsingin keskustan ravintolatarjontaan!
Helsingissä riittää nähtävää. Upeat rakennukset, trendikkäät kahvilat ja merelliset kaupunkimaisemat takaavat onnistuneen kaupunkiretken. Aivan keskustan tuntumassa pääsee tutustumaan Suomen historian tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Senaatintoriin, Sibelius-monumenttiin tai Oodiin.
Kesällä Stadissa järjestetään mm. Helsinki Festivaalit sekä Weekendit. Kaiken yllämainitun lisäksi kannattaa laittaa festarit korvan taakse, sillä festariviikonloppuina koko Uusimaa herää henkiin!

Autamme löytämään matkallesi sopivan kulkupelin.

Auton vuokraus Helsingissä

Helsingin kaupungissa toimivia autovuokraamoita voit verrata Vuokrabiilin vertailukoneessa mm. autoluokkien, palautteiden ja hintojen perusteella.
Helsingin alueen halvimman autovuokraamon löydät Vuokrabiilin vertailukoneesta. Vuokraamot on merkitty hintaluokittain, jotta sinun on helppo etsiä budjettiin parhaiten sopiva auto.

Muuta tietoa vuokraamisesta

Autovuokraamoita löytyy esimerkiksi seuraavilta alueilta: Helsingin keskustan ja muiden alueiden läheisyydestä.
Helsingissä toimivat autovuokraamot tarjoavat mahdollisuuden sekä kontaktittomaan etänoutoon, että vuokraamosta henkilökohtaisesti noudettavaan ajoneuvoon.

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.