Vertaa vuokra-autot Vaasan alueelta.

Auton vuokraus tunniksi, päiväksi tai kuukaudeksi. Vertaa helposti henkilö- ja pakettiautot Vaasasta ja varaa käyttöösi sopiva vuokra-auto.

Lisätietoa palvelusta

1.

Vertaa vuokraamot.

2.

Valitse sopivin.

3.

Nouda vuokra-auto.

4.

Lähde matkaan!

Meiltä löydät ja vertaat kaikki Vaasan alueella toimivat autovuokraamot

Vuokrabiilin vertailukone kattaa jo yli 140 autovuokraamoa ympäri Suomen. Vaasasta löytyy useita autovuokraamoita, joiden tietoja voit helposti vertailla sivuillamme.

Hintataso

Vaasan vuokraamot lajiteltuna hintaluokkien (€-€€€) mukaan.

Arvostelut

Vertailukoneesta löytyy vaasalaisten yritysten saamia arvosteluita.

Autoluokat

Vaasan vuokraamoista löytyy minibusseja sekä henkilö- ja pakettiautoja.

Vuokrabiili auttaa löytämään auton sopivasti lainaan.

10
Kaupunkia
+ 60
Autovuokraamoa
60 %
Ilmainen palvelu

Vaasan vuokraamoista löytyy minibusseja, sekä henkilö- ja pakettiautoja.

Huhujen mukaan Vaasa olisi jopa Naantaliakin aurinkoisempi kaupunki, joten ei taida olla sattumaa että vaasalaiset ovat suomen onnelisimpia kansalaisia.

Vaasan merelliset maisemat ja kaunis luonto eivät varmastikkaan jätä ketään kylmäksi, edes talvella. Upeat ulkoilumahdollisuudet, trendikkäät ravintolat ja lukuisat kulttuuritapahtumat takaavat sen, että jokaiselle löytyy jotakin tekemistä. Olemme listanneet alle meidän top 5 aktiviteettia Vaasassa!

Top 5 aktiviteetit Vaasassa:

Vaasan keskustasta pääsee autolla noin puolessa tunnissa ihailemaan Suomen ainutta luonnonperintökohdetta, joka on pääsyt Unescon maailmanperintölistalle. Merenkurkun saaristossa voi käydä melomassa, pyöräilemässä tai vain käppäilemässä upeissa maisemissa. Retkelle kannattaa pakata mukaan eväät, sillä retkeilyreiteillä on useita laavuja joissa voi paistaa vaikka makkarat. Tämä sopii vaikka lapsiperheille!
Oletko loman tarpeessa? Vaasassa on kaikki mitä lomalta voi toivoa. Aivan keskustan tuntumassa on lukuisia laadukkaita hotelleja. Esimerkiksi Vaskiluodossa on lapsiperheiden suosikki Tropiclandia, jossa menee helposti päivä tai kaksi polskiessa. Tropiclandian vieressä on myös paljon hyviä urheilumahdollisuuksia. Sieltä löytyy lentopallo-, tennis-, koripallo- ja padelkenttiä, sekä aivan kivenheiton päässä on myös Hietasaari, joka on kerännyt mainetta pehmeän hiekkarantansa ja kylmien jäätelöpallojensa ansiosta.
Pohjanmaa ja erityisesti Vaasa on tunnettu urheilumenestyksestä. Täällä järjestetäänkin paljon urheilutapahtumia aina beachvolleystä pesäpalloon. Onko joukkueellasi tiedossa ottelu Vaasassa? Anna meidän kilpailuttaa minibussi käyttöönne parhaaseen hintaan!
Kaipaatko vauhtia? Mikäli et halua lähteä aivan Lappiin asti, niin Vaasan Öjberget tarjoaa laadukaat laskettelurinteet viidentoista minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Öjbergetissä on kolme laskettelurinnettä, kahvila, sekä lasten rinne. Rinteiden lomassa on myös laadukas grillikota, jossa voi paistaa vaikka omat makkarat.
Kesällä Vaasassa järjestetään mm. Vaasa Festivaalit sekä Bigday Summer Festivaalit. Kaiken yllämainitun lisäksi kannattaa laittaa festarit korvan taakse, sillä festariviikonloppuina koko Vaasa herää henkiin!

Autamme löytämään matkallesi sopivan kulkupelin.

Auton vuokraus Vaasassa

Vaasan kaupungissa toimivia autovuokraamoita voit verrata Vuokrabiilin vertailukoneessa mm. autoluokkien, palautteiden ja hintojen perusteella.
Vaasan alueen halvimman autovuokraamon löydät Vuokrabiilin vertailukoneesta. Vuokraamot on merkitty hintaluokittain, jotta sinun on helppo etsiä budjettiin parhaiten sopiva auto.

Muuta tietoa vuokraamisesta

Autovuokraamoita löytyy esimerkiksi seuraavilta alueilta: Vaasan keskusta, Palosaari, Suvilahti ja lentokenttä.
Vaasassa toimivat autovuokraamot tarjoavat mahdollisuuden sekä kontaktittomaan etänoutoon, että vuokraamosta henkilökohtaisesti noudettavaan ajoneuvoon.

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.