Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vertailukone

Sisältää 12 kaupunkia ja yli 120 autovuokraamoa.

Vuokra-auton omavastuu voi yllättää

Oletko vuokraamassa autoa? Vuokrasopimukseen sisältyy aina omavastuuosuus, joka voi tulla kalliiksi vahinko- tai onnettomuustilanteisissa.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Muistuuko mieleen uutiset, joissa autovuokraamot ovat lähettäneet satojen- ja jopa tuhansien eurojen laskuja jälkikäteen auton vuokraajille? Tämä voi tapahtua esimerkiksi tilanteessa, jossa vieras auto kolauttaa oven parkkipaikalla. Sille ei vuokraaja voi mitään, mutta lasku saattaa silti tippua postilaatikosta.

Miten tähän voi varautua?

Me Vuokrabiilillä vertailemme kaikki paikalliset autovuokraamot, joiden omavastuukäytännöissä voi olla merkittäviä eroja. Toisen vuokraamon omavastuu vahinkotapauksessa voi olla nolla euroa ja toisen monta tuhatta euroa. Vuokraamot usein tarjoavat mahdollisuuden laskea omavastuuta kohtuullisemmaksi. Vuokra-autoa etsiessä kannattaa verrata yritysten omavastuukäytännöt ja summat, jotta riski ei kasva liian suureksi.

Ennen vahvistusta kannattaa varmistaa sopiva omavastuu vuokraukselle. Autovuokraamon käyttämä omavastuu selviää viimeistään vuokrasopimuksesta. Käytännön tulisi olla selvästi sopimuksessa näkyvillä, jotta mahdollisten vuokra-auton kolari- ja vahinkotapausten jatkokäsittely on yksinkertaista. Epäselvissä tapauksissa kannattaa olla suoraan valittuun autovuokraamoon yhteydessä.

Vuokrabiili on kotimaisen autonvuokrauksen asiantuntija. Tunnemme alan käytännöt ja olemme kuluttajan tukena vuokrauksen ongelmatilanteissa. Ongelmatilanteessa kysy neuvoa ilmaiseksi osoitteesta info@vuokrabiili.fi.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Vertaa vuokraamot

Vertailukone Kirjoita hakuun kaupungin nimi ja vertaa kaikki siellä toimivat autovuokraamot. Käyttöohje ja tiedot Käyttöohje

Lue lisää

Pakuosake®

Pakuosake® Kuin sijoitusasunto, mutta parempi. Tiesitkö, että pakettiautoa voi vuokrata aivan kuten asuntoakin? Välitämme ja

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.