Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vuokra-autot

Löydä auto päiväksi tai kuukaudeksi helposti.

Muutto tulossa – Näin valitset sopivan vuokrapakun omatoimiseen muuttoon

Omatoiminen muutto on edullisin tapa muuttaa, mutta millainen pakettiauto on siihen paras apuväline?
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Pienin paku on usein edullisin, mutta muuttoautossa koosta on hyvä maksaa hieman ekstraa. Pakettiautojen tavaratilojen mitta ilmoitetaan yleensä kuutiotilavuutena, joka koostuu tavaratilan pituudesta, leveydestä ja korkeudesta. Muuttoauton kuutiotilavuuden ja muut mittatiedot ilmoitetaan usein vuokrausilmoituksessa.

Mikä on sopiva muuttoauton tilavuus? Mitä tilavampi tavaratila, niin sitä enemmän tavaraa mahtuu kerralla muuttoauton kyytiin. Usein omatoimiseen muuttoon riittää hyvin noin 10-14m3 muuttoauto. 13m3 kokoluokan pakettiautoissa tavaratilan pituus on noin 380 cm ja korkeus 185 cm. Nämä ovat isoimpia pakettiautoja, mutta jos halutaan vielä tätä enemmän tilaa, niin joistakin vuokraamoista löytää myös B-kortilla ajettavia kuorma-auton näköisiä koppiautoja.

Onko vuokrapakussa nokkakärryt vakiovarusteena? Joissain vuokraamoissa on ja joissakin ei. Jos sinulla on raskaita lipastoja, pesukoneita tai muuttolaatikoita paljon kuljetettavana, niin nokkakärryt ovat erinomainen apu urakkaan. Nokkakärryillä rullaat tavarat helposti määränpäähän rasittamatta selkää. Muuttoauton vuokrausilmoituksesta löytyy usein maininta nokkakärryistä ja muista muuttoon tarjottavista lisävarusteista.

Jos olet muuttamassa pitkän matkan toiseen kaupunkiin, niin kannattaa mielummin ottaa liian iso- kuin pieni muuttoauto. Muuttokiireessä ei olisi mukavaa huomata, että kaikki tavarat eivät mahdukaan kyytiin. Pahimmassa tapauksessa joutuu tekemään ylimääräisen ajoreissun vanhaan kotiin ja muutto venyy suunniteltua pidemmäksi ja raskaammaksi. Toki jos olet esimerkiksi pienellä tavaramäärällä muuttava opiskelija, niin pienempikin muuttopaku voi riittää.

Toivottavasti näistä ohjeista oli apua sopivan muuttoauton valinnassa ja vältyt suuremmilta sudenkuopilta pakun vuokraamisessa. Kurkkaa myös muut postauksemme omatoimiseen muuttoon liittyen. Meidän puolesta ei muuta kuin paljon tsemppiä muuttoon! 🙂

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Verkkokauppa Pakuosake® Sijoita vuokrapakuun ja ansaitse pääomatuloa. Hoidamme ylläpidon ja sinä saat tuoton. Tutustu, laske

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.