Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vertailukone

Sisältää 12 kaupunkia ja yli 120 autovuokraamoa.

Näin vuokraat auton ympäristöystävällisesti Suomessa.

Ympäristöystävällinen vuokraus on mahdollista, mutta sitä ei usein kerrota. 4,5% hinnannousulla voi saavuttaa 90% pienemmät päästöt.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Mennään heti asiaan, eli kotimaan autokanta autovuokraamoissa on varsin dieselpainotteinen. Vuokraamot voivat myös tarjota esimerkiksi bensiini- tai sähkökäyttöisiä ajoneuvoja. Ohjeen avulla voit vähentää vuokrauksen aikana syntyneitä päästöjä jopa 90% tai välttää ne kokonaan.

Dieselkäyttöinen vuokra-auto

Ajon aikainen tankkaus on lähes aina vuokraajan vastuulla. Näin voit automaattisesti vaikuttaa, sillä joiltakin Nesteen asemilta saa fossiilitonta My D polttoainetta. Tätä voi tankata kaikkiin dieselkäyttöisiin vuokra-autoihin. Polttoaine valmistetaan 100% jätteistä ja tähteistä. Vuokrauksen aikana syntyneet päästöt pienentyvät jopa 90%.

Ympäristöystävällinen diesel on hieman kalliimpaa kuin normaali. Hintamuutos ei kuitenkaan ole merkittävä vuokrauksen kokonaishinnassa. Alla kaavio kokonaishinnan muodostumisesta.

  • Vuokrahinta: 120,00€
  • Ajomäärä: 250km
  • Auton kulutus: 6 litraa / 100km

Verrattuna normaaliin dieseliin, Nesteen My D polttoaine on 0,30€ kalliimpaa litralta. Alla selvitys vuokrauksen kokonaishinnasta normaalilla- sekä ympäristöystävällisellä tankkauksella. Vuokrauksen päästöt voivat pienentyä jopa 90% ja kokonaishinta on vain 4,5% korkeampi.

  • Kokonaisinta (normaalit päästöt): 142,00€
  • Kokonaishinta (90% pienemmät päästöt): 148,50€

Sähkökäyttöinen vuokra-auto

Osa vuokraamoista voi tarjota sähkökäyttöisiä ajoneuvoja. Nämä sopivat hyvin vuokrauksiin, joissa ajoa tulee alle 300km päivän aikana tai vuokraajalla on käytössään latauspistoke. Sähköauto ei aiheuta päästöjä ajon aikana, joten se on erittäin hyvä valinta vuokraukseen.

Linkkejä:

Neste My D palvelukartta

Traficom – Liikennefakta

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Pakuosake® Kuin sijoitusasunto, mutta parempi. Tiesitkö, että pakettiautoa voi vuokrata aivan kuten asuntoakin? Välitämme ja

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.