Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vertailukone

Sisältää 12 kaupunkia ja yli 120 autovuokraamoa.

Mistä autovuokraamosta löydän halvan vuokra-auton?

Haluatko selvitä edullisesti omatoimimuutosta tai tulevasta lomamatkasta? Vuokrabiili on kerännyt yhteen vinkit, joiden avulla löydät edullisen vuokra-auton.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Usein etsiessämme tarvitsemaamme palvelua netistä klikkaamme auki hakukoneen ensimmäisen ehdotuksen. Etsiessäsi vuokra-autoa netistä löydät useimmiten ensimmäisenä hausta maanlaajuiset vuokrausyritykset. Perehtymällä enemmän alueesi valikoimaan voit löytää auton huomattavasti edullisemmin pienemmän vuokraamon valikoimasta. Myös auton saatavuus toivomallesi ajankohdalle voi olla parempi pienemmällä yrityksillä.

Pienemmät paikalliset yritykset jäävät helposti suurten yrityksien varjoon, vaikka he saattaisivatkin tarjota erittäin hyviä palveluita usein asiakkaan kukkaron kannalta parempaan hintaan. Monet tukevat miellellään pienyrittäjiä ja paikallisia toimijoita, mutta pienyrittäjien haasteena voi usein olla huono näkyvyys alueen markkinoilla.

Vuokrabiilin tavoitteena on tuoda tasapuolisempaa näkyvyyttä kaikille autovuokrausta harjoittaville yrityksille ja tehdä asiakkaan vuokrauskokemuksesta mahdollisimman vaivaton. Olemme luoneet tätä varten uudenlaisen vertailualustan, jollaista ei ole aikaisemmin ollut saatavilla autovuokrausmarkkinoilla. Vertailualustan hinnoittelumenetelmän avulla voit helposti löytää omaan hintaluokkaasi sopivan auton ja samalla löytää koko alueesi valikoiman samalta sivustolta.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Vertaa vuokraamot

Vertailukone Kirjoita hakuun kaupungin nimi ja vertaa kaikki siellä toimivat autovuokraamot. Käyttöohje ja tiedot Käyttöohje

Lue lisää

Pakuosake®

Pakuosake® Kuin sijoitusasunto, mutta parempi. Tiesitkö, että pakettiautoa voi vuokrata aivan kuten asuntoakin? Välitämme ja

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.