Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vuokra-autot

Löydä auto päiväksi tai kuukaudeksi helposti.

Hyvää laatua edullisella hinnalla

Tarkkailemme vuokra-autojen kaupunkikohtaista valikoimaa ja pyrimme aina vertailemaan kaupungin kaikki vuokraamot. Ajatuksemme on, että huono vuokrauskokemus tulee lopulta kalliiksi ja seuraavalla kerralla auto lainataan muualta. Haluamme auttaa löytämään sopivan autovuokraamon jo ensimmäisellä kerralla.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Vertailukoneen kaupunkikohtaisissa yritysprofiileissa on kolme eri hintatasoa. Usein hinta vaikuttaa myös laatuun. Edullisimmat autovuokraamot toimivat pääasiassa itsepalveluperiaatteella. Autot kuitenkin saattavat olla laadultaan jopa vastaavia, kuin hintavissa vuokraamoissa.

Pyrimme seuraamaan palveluntarjoajien tasoa, jotta huonot vuokrauskokemukset voivat jäädä kokonaan pois. Lisäämme vertailukoneeseen jatkuvasti uusia yrityksiä ja hyllytämme heikkoa palautetta saaneita autovuokraamoita. Kävijät on suuressa osassa palvelun ylläpitoa, sillä heiltä saamme suoraa palautetta vuokraamoista. Saamme palautetta sekä hyvistä että huonoista vuokrauskokemuksista. Onko sinulla kokemuksia paikallisista autovuokraamoista? Voit auttaa helposti antamalla tähtiarvostelun vuokraamolle.

Meille on tärkeää että palvelu sisältää kaikki kaupungin autovuokraamot. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin, sillä Vuokrabiili sopii kaikkiin autonvuokraustarpeisiin. Valinnan tekeminen helpottuu ja hyvä vuokra-auto löytyy sopivaan hintaan.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Verkkokauppa Pakuosake® Sijoita vuokrapakuun ja ansaitse pääomatuloa. Hoidamme ylläpidon ja sinä saat tuoton. Tutustu, laske

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.