Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vuokra-autot

Löydä auto päiväksi tai kuukaudeksi helposti.

Huomioi nämä viisi asiaa, kun vuokraat auton käyttöösi

Olemme koonneet viisi kohtaa sisältävän tietopaketin, joka auttaa valitsemaan sinulle sopivan vuokra-auton kaupunkisi valikoimasta.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

1. Käyttötarkoitus

Mieti mihin tarkoitukseen olet vuokraamassa autoa. Jos suunnitelmissasi on lomamatka, ota huomioon auton ominaisuuden mukavan matkustamisen kannalta. Esimerkiksi talvella Lappiin laskettelemaan lähtiessa neliveto voi olla tarpeellinen valinta. Jos taas tarvitset autoa esimerkiksi tavaroiden kuljetukseen, niin tilava farmariauto tai pakettiauto ovat fiksuimpia vaihtoehtoja.

2. Oikea kokoluokka

Valitessasi auton kokoluokkaa huomio matkustajien määrä ja mahdollisten kuljetettavien tavaroiden tilan tarve. Matkustusmukavuus paranee, kun vuokra-autossa on riittävästi tilaa.

3. Auton hinta

Vuokrabiilin vertailukoneella voit helposti vertailla alueesi vuokra-autojen hintaeroja. Saman alueen vuokra-autoissa voi olla suuria eroavaisuuksia hinnoissa. Vertailukoneemme avulla löydät käyttöösi tarvitsemasi vuokra-auton edullisella hinnalla!

4. Vuokrauksen ajankohta

Sekä henkilöautojen, että pakettiautojen vuokrauksien hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Henkilöautoja vuokrataan eniten loma-aikoina ja pakettiautoja kuun vaihteissa, kun tehdään eniten muuttoja. Jos pystyt itse vaikuttamaan vuokrauksen ajankohtaan, niin kannattaa valita edullinen ajankohta kiireisimpien aikojen ulkopuolelta.

5. Sijainti

Kannattaa myös tutustua alueesi vuokraamoiden sijainteihin, jotta saat hoidettua vuokrauksen mahdollisimman sujuvasti. Osa vuokraamoista sijaitsee kantakaupungin ulkopuolella, jolloin auton noutaminen voi olla haastavaa. Yritä löytää sopiva vuokraamo läheltä kotiasi, jotta sinulle ei tule lisäkustannuksia ja vaivaa vuokra-autolle kulkemisesta.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Pakuosake®

Verkkokauppa Pakuosake® Sijoita vuokrapakuun ja ansaitse pääomatuloa. Hoidamme ylläpidon ja sinä saat tuoton. Tutustu, laske

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Hyödynnämme evästeitä käyttäjäkokemuksen ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää.