Vuokrabiili

Vuokrabiili

Vertaa kaupungin vuokra-autot yhdestä palvelusta.

Vertailukone

Sisältää 12 kaupunkia ja yli 120 autovuokraamoa.

Huomioi nämä viisi asiaa, kun vuokraat auton käyttöösi

Olemme koonneet viisi kohtaa sisältävän tietopaketin, joka auttaa valitsemaan sinulle sopivan vuokra-auton kaupunkisi valikoimasta.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1. Käyttötarkoitus

Mieti mihin tarkoitukseen olet vuokraamassa autoa. Jos suunnitelmissasi on lomamatka, ota huomioon auton ominaisuuden mukavan matkustamisen kannalta. Jos taas tarvitset autoa esimerkiksi tavaroiden kuljetukseen, niin tilava farmariauto tai pakettiauto ovat fiksuimpia vaihtoehtoja.

2. Oikea kokoluokka

Valitessasi kokoluokkaa huomio matkustajien määrä ja mahdollisten kuljetettavien tavaroiden tilan tarve.

3. Auton hinta

Vuokrabiilin vertailukoneella voit helposti vertailla alueesi vuokra-autojen hintaeroja. Saman alueen vuokra-autoissa voi olla suuria eroavaisuuksia hinnoissa. Vertailukoneemme avulla löydät käyttöösi tarvitsemasi vuokra-auton fiksuimmalla hinnalla!

4. Vuokrauksen ajankohta

Sekä henkilöautojen, että pakettiautojen vuokrauksien hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Henkilöautoja vuokrataan eniten loma-aikoina ja pakettiautoja kuun vaihteissa, jolloin tehdään eniten muuttoja. Jos pystyt itse vaikuttamaan vuokrauksen ajankohtaan, niin kannattaa valita ajankohta kiireisimpien aikojen ulkopuolelta.

5. Sijainti

Kannattaa myös tutustua alueesi vuokraamoiden sijainteihin, jotta saat hoidettua vuokrauksen mahdollisimman sujuvasti. Osa vuokraamoista sijaitsee kantakaupungin ulkopuolella, jolloin auton noutaminen voi olla haastavaa. Yritä löytää sopiva vuokraamo läheltä kotiasi, jotta sinulle ei tule lisäkustannuksia ja vaivaa vuokra-autolle kulkemisesta.

Kiinnostaisiko sinua joku näistä?

Vertaa vuokraamot

Vertailukone Kirjoita hakuun kaupungin nimi ja vertaa kaikki siellä toimivat autovuokraamot. Käyttöohje ja tiedot Käyttöohje

Lue lisää

Pakuosake®

Pakuosake® Kuin sijoitusasunto, mutta parempi. Tiesitkö, että pakettiautoa voi vuokrata aivan kuten asuntoakin? Välitämme ja

Lue lisää

Vertaa autovuokraamoita jo 12 kaupungissa:

Käytämme evästeitä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Lue lisää.